SWS

sws

EN DEL AV LASTVAGNSMONTAGE

TUNGBÄRGARE

SWR 230 PT har alla de moderna egenskaper du har rätt att kräva av en bärgningsbil. Softride hydraulik som ger hydraulisk stötdämpning för bekvämare körning och minskad belastning på bärgningsaggregatet. Hydrauliskt digitalt proportionalsystem som ger möjlighet till ypperlig förmåga att smygköra och precisionsmanövrera. Kraftfulla vinschar med upp till 35 tons dragkraft, dubbla hydraulsystem, lyftbom med 20 tons kapacitet, långt utskjut med upp till 4,5 meters räckvidd. Powertilt som kan tilta det du lyfter inom hela stickans vikområde. Individuellt och ändamålsenligt designade skåp, skapar en samstämmighet mellan fordon och påbyggnad.

 

FLAKBÄRGARE

Vårt populära flakbärgarprogram innefattar 5 olika bärgare allt för att det skall passa just dina behov. Citybärgaren SPH 30.20 med flakkonstruktion i aluminium och ett underlyftande aggregat på 2000kg. Fällbar grill under flak. SPH 50.25 med flak i aluminium och tippram som sina störrebröder SPH 80.30 SPH 80.60. Underlyftande aggregat som lyfter 2500kg och fällbar grill under flak SPH 80.30 Parallellt lyftande aggregat med 3000kg kapacitet. Rostfria skåp som standard. Möjlighet till godkänd VBG kulkoppling för 80km/h bogsering. Enkelt att skräddarsy med kundanpassade lösningar. SPH 80.60 Parallellt lyftande aggregat med 6000kg kapacitet. Rostfria skåp som standard. Möjlighet till godkänd VBG kulkoppling för 80km/h bogsering. Enkelt att skräddarsy med kundanpassade lösningar. SPH 100.100 En av marknadens mest solida aggregat. Beprövad kontruktion med synnerligen hög hållfasthet. Dubbla uppdragscylindrar och 10 tons lyftkapacitet i aggregat. Drag och tryckkraft i sticka 11 ton. naturligtvis rostfria skåp som standard.

 

LASTVÄXLARBÄRGARE

En kraftig konstruktion tillverkad av höghållfast specialstål. Lyftbommen har två sidomonterade lyftcylindrar och en lyftkapacitet på 10.000 kg. Den har en hydraulisk vikbom med “power tilt” funktion samt en sticka med hydrauliskt utskjut 0,79m. Byggnationen har även ett variabelt inbyggt motviktssystem. Upprättstående breda hydrauliska stabilitets-stödben med tandad nedkant manövreras manuellt. För vinschlinor finns extra förstärkta vridbara vireutlopp och för låga drag finns en brytrulle monterad på vikbommen. Ett dragfäste är fast monterat på skråbommen och tre utbytbara bultstorlekar inkluderas. All manövrering sker hydrauliskt från manöverskåpet eller via fjärrstyrning. Lyftoket inkluderar en ledbar grill, där grillrören enkelt kan plockas bort för att underlätta lastning. Det finns även en lastsäkringsutrustning för grillen.

 

Till toppen